Experienta JCI Leadership Academy

Am ajuns din nou in Iasi dupa experienta JCI Leadership Academy de la Bran. Am ajuns in Iasi cu un sentiment puternic de implicare si initiativa in dezvoltarea JCI Romania si in crearea unei cariere ca Trainer international in JCI.

Am lucrat la Bran alaturi de Dave Synaeve din Belgia (JCI Training Commissioner for Europe), Esther ter Beek din Olanda (JCI Vice President for Europe) si Jorrit den Hartog din Olanda (Consilier la JCI European Development Council).

A fost o experienta fantastica pentru mine ca trainer, din care am avut de invatat, o experienta care m-a motivat si mai mult in a face o schimbare pe piata de training din Romania.

Pe langa acesta a fost un moment potrivit pentru mine de a cunoaste, din pozitia de Vicepresedinte Resurse Umane JCI Iasi, pe ceilalti membri ai boardurilor locale din Romania, de a strange legaturile si de a dezvolta noi idei de proiecte.

Le multumesc tuturor celor care au participat la traning-ul sustinut de mine si astept cu nerambdare sa ne vedem la training in JCI-urile locale si in toamna la prima Academie JCI la care voi fi  Head Trainer.

La cat mai multe experiente fantastice!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Experienta JCI Leadership Academy&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s