Apel catre trainerii din Iasi

Cu totii stim ca traineri sunt multi in tara asta. Si nu o spun eu, o spune numarul de certificate de absolvire eliberate de CNFPA in ultimii 5 ani. Si daca tot aud in stanga si in dreapta ca majoritatea trainerilor nu sunt buni de nimic, am zis: hai sa fac eu ceva in privinta asta. Bineinteles, nu pot sa fac mare lucru de una singura…

De aceea ma adresez voua, trainerii pasionati din Iasi, care isi doresc sa sa se dezvolte si sa lupte impotriva acestui fenomen… care isi doresc sa promovam o generatie de traineri talentati ce sunt in stare sa inspire si sa starneasca initiativa, sa provoace oamenii sa isi depaseasca limitele si sa schimbe lumea.

Am zis ca fac lucrul asta cu trainerii pe care ii mai stiu eu si cu care m-am imprietenit pe la traininguri, evenimente etc. Dar apoi m-am gandit ca ar fi mai bine sa merg dincolo de cercul de prieteni traineri si sa extind posibilitatile. Deja cunosc modalitatea de gandire a prietenilor mei (care e foarte buna 🙂 ), insa noutatea aduce valoare.

Si nici nu e nevoie sa ne adunam cu sutele :). Cred ca daca ne strangem 10-15 traineri cu dorinta de a imbunatati piata de training vom putea muta muntii daca asta ne dorim.

Eu am ceva idei si nu sunt greu de implementat. Sunt sigura ca si voi aveti…

Haideti sa o punem de o cafea si sa facem „wow” -ul sa fie nelipsit in training-urile din Romania.

Nu stiu cati dintre voi o sa raspundeti DA, lucru pe care mi-l doresc din suflet, insa, inainte de a raspunde, ganditi-va asa: O sa spun DA pentru ca nu am nimic de pierdut. Ies la o cafea cu niste traineri si cine stie ce va iesi.

Daca spuneti DA, lasati comentariu si stabilim ziua in care sa ne vedem… sa ne punem pe planificat…

Eu una abia astept…

42 de gânduri despre &8222;Apel catre trainerii din Iasi&8221;

  1. Enache Roxana zice:

    Hello!

    Mi se pare o idee foarte tare..si eu ma gandeam la ea 😀 Problema este ca eu nu am certificat de formator :((
    Tot sper sa prind vreun curs..cat de cat accesibil ca pret 🙂 Dar daca vrei sa ma iei in echipa si inainte sa am certificat..cu cea mai mare placere vreau sa ma implic.

    Apreciază

  2. O sa incerc sa raspund tuturor intrebarilor de pana acum.
    In primul rand, pentru mine certificatul de formator este egal cu zero. Pasiunea si dorinta voastra de a fi niste traineri excelenti si de a contribui la dezvoltarea altora e ceea ce ma intereseaza. Pasiunea pentru training, nu o hartie. Nu conteaza nici anii de experienta. Prefer sa fac planuri cu un trainer cu experienta minima, dar care e pasionat de ceea ce face, decat cu unul cu experienta care nu urmareste decat profitul imediat.
    O sa mai astept vreo 2 zile sa vedem cine mai reactioneaza si apoi voi trimite un e-mail cu mai multe detalii, cu o ora si un loc in care sa ne vedem (probabil sambata sau duminica) si ne vedem inainte de Paste sa ne cunoastem si sa vedem ce facem…

    Apreciază

  3. Buna Crina,

    Felicitari pentru ideea curajoasa! Nu e de mirare pana la urma, pentru ca vorbim de tine.

    Vreau si eu sa ma implic in demersurile voastre, chiar daca nu sunt in Iasi.
    Daca pot ajuta cu ceva, doar anunta-ma.
    Din punctul meu de vedere, daca vrei sa ai o continuitate, se poate discuta cu ocazia „primei cafele” despre infiintarea unui club, chiar informal in care membrii, in calitatea lor de traineri sa aiba un spatiu de discutie cu privire la o sumedenie de subiecte in domeniu. Ar fi foarte interesant de abordat tema bunelor practici in training sau cum raspundem noi ca traineri unor asteptari deja setate ale unui potential client, s.a.m.d. Cert este ca atat piata de training din Romania a evoluat, dar nu spectaculos, insa numarul de persoane care se numesc traineri (indiferent de domeniu) a crescut total disproportionat fata de cerinte reale de instruire.
    De aici poate si o anumita vehementa fata de catalogarea unui / unor traineri ca fiind slabi.

    Spor in toate,
    Marius

    Apreciază

  4. Cristi Lucan zice:

    Prezent! Este o problema cu care ma confrunt si eu deoarece imaginea pietei de training a avut de suferit datorita calitatii slabe livrate de unii traineri, care mai mult au facut pe profesorii. Initiativa ta este exact ce avem nevoie, asa ca abia astept sa ne intalnim sa discutam detaliile.

    Apreciază

  5. Diana Paius zice:

    Crina draga,

    cine te-ar putea refuza? Hai ca vin si eu la cafeaua asta, mai ales ca subiectul imi place tare si cafeaua si mai mult 🙂 Ne vedem deci cand ?

    Apreciază

  6. Daniela zice:

    Bine te-am regasit, Crina!
    Imi place ideea si apreciez inititiva. Sunt deschisa unei intalniri, unei discutii, unei colaborari…
    Iubesc mult oamenii si imi place sa fac lucrurile astfel incat sa las ceva in urma. Si daca tot e vorba despre investitie, eu una sunt gata sa dau ce am mai bun, cu mult drag!

    Apreciază

  7. Felicitări pentru inițiativă, Crina! Îți doresc mult să te ții de acest proiect și să reușești să realizezi o treabă frumoasă din toată treaba asta. Eu nu voi fi în week-end în Iași, însă aș vrea să mă ții la curent cu ce discutați, pentru a veni cu drag la următoarele întâlniri.

    PS: scriu și un articol despre asta pe blog la mine ca să mai dau sfoară în țară

    Apreciază

  8. Loredana Irimescu zice:

    Buna Crina!

    Eu nu sunt trainer insa mi-ar placea sa ies cu voi la o cafea si sa ascult cateva idei bune. Ideea ta este minunata si sunt sigura ca impreuna cu initiativa ta se vor aduna cativa oameni foarte foarte valorosi!

    Succes!

    Apreciază

  9. Marian zice:

    Eu spun DA…doar ca au abia am luat certificatul de trainer si nu am nici un fel de experianta in domeniu. Nu stiu daca aveti nevoie de unul ca mine…dar daca voi fi invitat voi participa cu mare placere.

    Apreciază

  10. Georgiana zice:

    Buna Crina!

    Suna foarte bine aceasta initiativa! Nu am multa experienta in livrarea de training, insa mi-ar placea sa particip la aceasta intalnire, sa aflu mai multe despre ce se intampla in domeniu! Deci, da, voi fi si eu prezenta la cafea!
    Succes cu organizarea!:)

    Apreciază

  11. Stefan Craus zice:

    Salut,
    Suna foarte bine si initiativa, si cafeaua.

    Intrebarile mele sunt cand si unde?

    Astept vesti cand se concretizeaza ceva.

    O saptamana relaxanta,
    Stefan Cr.

    Apreciază

  12. Ioana zice:

    Suna promitator, din pacate eu nu am cum sa ajung Sambata, voi fi plecata din oras, insa imi doresc sa particip! te rog sa ma pui si pe mine pe lista de mail, sa fiu la curent cu initiativa ! Multumesc, o zi faina !

    Apreciază

  13. Azoitei Nicoleta zice:

    Salutare tuturor!
    Eu abia astazi am descoperit initiativa Crinei si regret ca am aflat cu oarecare intarziere. M-as alatura cu drag grupului vostru pentru ca simt nevoia de o gura de „cafea proaspata”. Ma primiti si pe mine?
    Multumeeeeesc anticipat!

    Apreciază

Lasă un comentariu