Am ajuns şi în ziare electorale

Ieri seară, venind acasă, găsesc în faţa uşii un ziar. Îl ridic, intru în casă şi îl arunc în primul loc ieşit în cale pe hol. Azi dimineaţă, vine frate-miu la mine şi în timp ce îşi savura cafeaua răsfoieşte ziarul cu pricina. La un moment dat mă întreabă: „Nu eşti tu asta?” Oops, ba da, eu sunt.

Hai să citesc să văd ce zice. Fotografia a fost făcută la un training în cadrul unui proiect JCI România pentru grupul de iniţiativă JCI Chişinău şi probabil e luată de pe blog de la mine de aici. Titlul legat de programul cu 10.000 euro pentru tineri antreprenori se lega cumva de activitatea JCI şi am zis că despre asta o fi vorba.Citesc articolul. Nimic. Doar generalităţi despre program, fără nimic specific. Bun, bun, dar ce caut eu acolo? Nimeni nu semnează articolul. E anonim. Nu e pe niăieri în ziar un număr de telefon, o adresă de contact. Nimic.

Recurg la minunatul goagăl să văd şi eu cu ce se mănâncă ziarul ăsta „Ziarul Nostru”.

Surpriză: cotidianu.ro titrează că e ziar electoral distribuit de nimeni altul decât… pam-pam… Dl. Daniel Oajdea.

Măi băieţi, luaţi şi vă calmaţi…

E normal să se întâmple aşa ceva? Era mai frumos şi mai profesionist să trimiteţi un e-mail şi să îmi cereţi acordul. Sau şi mai simplu, să puneţi o foto de pe la întâlnirile voastre cu tineretul PDList.

Careva care lucrează pe juridic are idee dacă pot să fac ceva cu situaţia asta?

Reclame

3 gânduri despre &8222;Am ajuns şi în ziare electorale&8221;

 1. sandu buraga zice:

  Orice ai face, te cei lovi de nesimtirea lui Oajdea si de justitia din .ro
  Nu e singura poza furata.
  Daca vrei sa simta ceva, da un comunicat de presa catre toate redactiile de ziarele si tv locale. La asta sigur e sensibil, ca va candida la primarie de la pedele.

  Apreciază

 2. pedro loren zice:

  Pierdeti timpul cu prostii, singura chestiune realista este: „nu te intreba ce poate face guvernul pentru tine ci ce poti face tu pentru guvern”. Asa ca da-l in judecata, ia-i banii si apoi o parte investeste-i direct sau pe piata de capital, iar o parte fa opere de caritate. Numai asa putem responsabiliza clasa politica. Asta pentru ca „totul se-nvirte-n jurul unui singur lucru, banul”. In ce priveste justitia, in 80% din cazuri, functioneaza. Doar ca oamenii nu inteleg ca, din cele doua parti in conflict, una va trebui sa. .. piarda. Pedrot

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s