Provocări la început de an

2012 a început în forţă pentru mine, atât de în forţă încât mi-am dat seama că am uitat complet şi iremediabil să mai scriu câte ceva şi pe acest blog.  M-am concentrat destul de mult pe Crilia şi pe noua echipă cu care lucrez. Crilienii mei, adică internii care au colorat activitatea la Crilia în ultimele 3 luni, m-au ţinut ocupată, în sensul bun al cuvântului.

De curând am lansat Weekend-ul de training şi la final de ianuarie iacătă-mă trainer... Trainer pe 2 tematici care mie mi se par de importanţă „vitală” – trebuie să mai şi glumim:)…

Lăsând gluma la o parte, cred că fiecare dintre noi ajunge să îşi facă planuri la fiecare nou început: planuri pentru o nouă zi, planuri pentru o nouă săptămână, o nouă lună şi un nou an. Aş minţi dacă aş spune că mi-a ieşit tot ce mi-am propus să fac la un moment dat. Nu mi-a ieşit… şi nu mi-a ieşit din vina mea. Şi de fiecare dată când nu mi-a ieşit, am stat şi m-am gândit care a fost problema… Şi problema nu era aşa de gravă cum părea până să o pun pe hârtie… De fiecare dată mi-am adus aminte câtă linişte şi claritate îţi poate aduce o simplă foaie de hârtie şi un pix

Şi chiar dacă sună frumos şi simplu, foaia şi pixul nu sunt de ajuns… mai trebuie şi puţină acţiune astfel încât să ajungi să tai, unul câte unul rândurile pe care le-ai scris pe acea foaie. Nu e foarte dificil să ai o idee… ce faci cu ea e mult mai important… o ţii acasă în sertar sau scoţi armele la bătaie şi o pui în practică?

De aici şi ideea asta de training de leadership personal la care am adăugat şi cea mai populară tematică a lui 2011, interactivitatea în prezentare şi publicul dificil, pentru a contura un weekend plin de inspiraţie.

Dacă weekend = de obicei vacanţă, e bine ca din când în când weekend să fie = cu investesc în mine în vacanţă.

Vă aştept la training!

2 gânduri despre &8222;Provocări la început de an&8221;

Lasă un comentariu