Cel mai iubit dintre… traineri

Irina trainer

Once in a blue moon, cum îi place ei să zică… dai peste oameni pe care nu îi poți compara cu ceilalți pentru că ceilalți ar ieși mereu în dezavantaj.

Un astfel de om este Irina Șubredu… un om care inspiră prin tot ceea ce face și care strânge oamenii buni în jurul ei ca un ciorchine.

Și pentru că nu vreau să credeți că este doar părerea mea… că am întâlnit un om pe care-l admir (cu toții admirăm pe câte cineva) un an de programe de traning, cu 10 programe și peste 120 de participanți stau mărturie că unele vieți au fost influențate în bine de către Irina. 

Fericirea ei, Inteligența Emoțională și Bucuria Matinală au adus oameni împreună și, până și cei mai sceptici au ajuns să o îndrăgească… pe ea și magia pe care o răspândește.

Face ce face și aranjează informația în așa fel încât nu-ți poți lua ochii și urechile de la ea și te convinge să îți faci și tema pentru acasă cu plăcere, chiar dacă ai teminat de mult școala și ai răsuflat ușurat că nu vor mai fi teme.

A citit și citește mult, a studiat din pasiune psihologia pozitivă și uite așa contribuie, tot din pasiune, la dezvoltarea oamenilor.

Și când citesc feedback-urile de la trainingurile ei, în secret vreau să-i aflu puterile magice, să pun punctul pe „i”, să aflu ce o face așa iubită… Și îmi dau seama că nu e un singur „i”, sunt o tonă de „i”-uri care o fac pe Irina să fie ceea ce este.

I-am spus și ei și v-o spun și vouă: Mă inspiră continuu ca om, mamă, prietenă, trainer. Mi-ar plăcea să o am alături multă vreme de acum înainte.

Și de aceea, ea a primit titlul de „cel mai iubit trainer crilian” 🙂

cel mai iubit

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s